Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δημιουργία του Ιστολόγιου της Κοινής Δράσης



Γεια χαρά σε όλους.
Ύστερα από απαίτηση αρκετών μελών της δράσης για δυνατότητα επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων των μελών μας (και όχι μόνο) και με ένα εναλλακτικό τρόπο από αυτόν της χρήσης της ομάδας αλληλογραφίας, αποφασίσαμε να δημιουργηθεί και ένα ιστολόγιο για να καλυφθεί αυτή ακριβώς η ανάγκη.
Με την ευχή να αποτελέσει ένα ακόμη πιο ουσιαστικό εργαλείο επικοινωνίας από ότι η ομάδα αλληλογραφίας, το οποίο δεν θα  υποκαταστήσει την δια ζώσης επαφή μας, παροτρύνουμε όλες και όλους να χρησιμοποιήσετε το ιστολόγιό μας για τις αναρτήσεις και τους σχολιασμούς σας.

Η διεύθυνση του ιστολογίου είναι http://kdekar.blogspot.com/.

Αν θέλετε να κάνετε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο μπορείτε να στείλετε ένα email στη διεύθυνση koinidrasiekpkonkarditsas.emeis@blogger.com. Το θέμα του email θα μπει σαν τίτλος στην ανάρτηση, και το περιεχόμενο του email  θα είναι και το περιεχόμενο της ανάρτησης. Αν επισυνάψετε μια φωτογραφία στο email θα μπει στην ανάρτηση. Ενδεχομένως το ίδιο να συμβαίνει και για ένα αρχείο video.

Μπορείτε να στείλετε και σχόλια ανώνυμα ή και επώνυμα.

Για λόγους τεχνικούς και ασφάλειας οι αναρτήσεις σας θα δημοσιεύονται μέσα σε μια μέρα.

Προτείνεται οι αναρτήσεις σας να αφορούν νέα της Κοινής Δράσης και προβληματισμούς γύρω από αυτήν και καταστάσεις που την αφορούν.

1 σχόλιο: