Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τι θα συμβεί άν ψηφιστεί η Δανειακή σύμβαση της 26ης Οκτώβρη.

Δειτε εδω τι θα συμβει αν ψηφιστει ..!!!  
 PSI και ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ... ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Αγαπητέ συμπολίτη σου παρουσιάζουν σαν δώρο ότι θα σου χαρίσουν 80-100-120δις δεν ξέρω και εγώ πόσα. Αλλά σου λένε ότι θα πρέπει να κυρώσεις την περίφημη «ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ» με πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής.

Γιατί τα 2/3 όμως; Γιατί δεν αρκεί η υπογραφή του υπουργού οικονομικών όπως την 1ηφορά;
Γιατί αγαπητέ συμπολίτη νομικά η 1η σύμβαση και τα μνημόνια που την ακολούθησαν είναι στον αέρα. Για αυτό θέλουν να περάσει η νέα δανειακή σύμβαση μαζί με την παλιά με 180+ βουλευτές και διεθνές δίκαιο ώστε να είναι απόλυτα διασφαλισμένοι οι δανειστές.

Τι σημαίνει για την ζωή σου; Θα πρέπει να κάνεις δυσβάσταχτες θυσίες;
Αγαπητέ συμπολίτη στο σημείο που φτάσαμε και μετά από δεκαετίες κλεψιάς και φαυλότητας με πρώτους υπεύθυνους τους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων οι θυσίες είναι το μόνο σίγουρο. Δεν υπάρχουν οι μαγικές λύσεις που ακούς από δεξιά και αριστερά παπαγαλάκια.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΑΛΛΟ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

Τι περιέχει η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που θα με οδηγησει στην εξαθλίωση;
Αγαπητέ συμπολίτη η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ θα περιέχει εκ νέου για κύρωση τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ο οποίος πέρα από τις ήδη γνωστές φορολογίες και χαράτσια εμπεριέχει και το κεφάλαιο-Α με το οποίο (ενδεικτικά):
  • Εκχωρείται στους δανειστές όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία του δημοσίου και των ΟΤΑ (μετρητά, παραλίες, δημαρχεία, δημόσιες επιχειρήσεις, εκτάσεις, έσοδα από μνημεία κ.α.)
  • Το Ελληνικό δημόσιο παραιτείται από κάθε είδους δικαίωμα και έσοδα από τα παραπάνω ενώ θα καλύπτει όλα τα έξοδα λειτουργίας τους.
  • Απαλλάσονται από την υποχρέωση οι δανειστές να πληρώνουν φόρους, εισφορές, τέλη και γενικά ευρώ τσακιστό για την χρήση τους
  • Ανατρέπονται οι χρήσεις γης (δάση, παραλίες) υπέρ των δανειστών και το Ελληνικό δημόσιο υποχρεούται με δικά του έξοδα να κατασκευάσει συνοδευτικές υποδομές (δρόμους, ηλεκτρικό δίκτυο κλπ)

Με την Δανειακη Συμβαση μπαινουν Υποθηκη ΟΧΙ ΜΟΝΟ η Δημοσια Περιουσια αλλα και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ. - Θα μας παρουν τα σπιτια. Και δεν ειναι σχημα λογου.
Οταν ο μισος πλήθυσμος της χωρας θαναι ανεργος η με πενιχρα εισοδηματα ενω θα ρχονται τα χαρατσια...αυτα δεν θα μπορουν να αποπληρωθουν, θα βεβαιωνονται στην εφορια. θα τοκιζονται με 1% τον μηνα και σε λιγα χρονια θα χρωστατε στην Εφορια (αρα στους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ) το μισο σας σπιτι.
Ηδη  μας ειπανε οτι η εφορια θα δεχεται και σπιτια...για εξοφληση. Επισης γι αυτο ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ στον πειθαναγκασμο και εισπραξη...(...των σπιτιων..).

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ? 
Γιωργος Τσ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου