Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Για να καταλαβαινόμαστε.


 


Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμιά Γερμανία. Η Γερμανία είναι η ζιμενς και η ντοϊτσε μπανκ. Όπως και η Αμερική είναι η γκόλντμαν σακς, η μπανκ οφ αμέρικα, η σίτιγκρουπ και η AIG. Όπως και η Ρωσία είναι η γκασπρομ. Όπως και η Γαλλία είναι η τοτάλ και η BNP paribas. Το παιχνίδι αποκαλύπτεται όλο και πιο πολύ. Έχουμε έναν παγκόσμιο, ταξικό κατά βάση πόλεμο σε όλα τα επίπεδα. Το μεγάλο κεφάλαιο επιτίθεται στις κρατικές δομές, στα εργασιακά δικαιώματα, στην μεσαία τάξη, την οποία αφού στην αρχή διόγκωσε, τώρα επιχειρεί να εξαφανίσει.
Το Γερμανικό μεγάλο κεφάλαιο επιστρατεύει τις μαριονέτες του Μέρκελ, Σόϊμπλε και άλλους, προκειμένου να εκμεταλλευτεί και να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί. Οι Γερμανοί κεφαλαιοκράτες έχουν βγει πολλαπλά κερδισμένοι από την κρίση και τώρα επιχειρούν να μαζέψουν όλα τα κεφάλαια από παντού. Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις Ντάϊσελμπλουμ που υπονόησε ουσιαστικά ότι η “λύση” για την Κύπρο μπορεί να εφαρμοστεί και αλλού. Ούτε ήταν τυχαία και η αντίδραση του Γιούνκερ, όσον αφορά τη συμπεριφορά των Ευρωπαίων απέναντι στην Κύπρο, καθώς βλέπει να έρχεται η σειρά του Λουξεμβούργου. Η Γερμανική οικονομική ελίτ μεθοδευμένα διαλύει τα διάσπαρτα οικονομικά κέντρα εντός της ευρωζώνης και σπρώχνει τους καταθέτες-επενδυτές στο ασφαλές Γερμανικό λιμάνι, ενώ ταυτόχρονα επιβάλει μια βίαιη ομοσπονδιοποίηση μέσω της ΕΚΤ που ελέγχει πλήρως, έτσι ώστε να είναι αυτή που θα αποφασίζει για την οικονομική πολιτική της νεοφιλελεύθερης ευρωπαικής αυτοκρατορίας που σχηματίζεται σε βάρος των Ευρωπαϊκών παραδοσιακών αξιών. Η διασφάλιση των καταθέσεων ήταν ένα μεγάλο παραμύθι. Το μοντέλο αυτό σύντομα θα εφαρμοστεί μέσα και στην ίδια την Γερμανία σε βάρος του Γερμανικού λαού.
Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο, ότι οι Γερμανοί βιομήχανοι μέσω της Resource Alliance που ίδρυσαν πριν από περίπου ένα χρόνο, δηλώνουν σχεδόν ανοιχτά ότι ίσως χρειαστούν και στρατιωτικά μέσα προκειμένου να εξασφαλιστούν οι πρώτες ύλες για την Γερμανική βιομηχανία.
           
            system failure ( σχόλιο απο τις anixneuseis.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου