Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κύριοι Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας.

Κύριοι Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας.

Όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε, την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθείτε να ψηφίσετε για ένα ακόμη «πολυνομοσχέδιο» που αυτήν τη φορά θα έχει ως αποτέλεσμα να προστεθούν στο 1.5 εκατομμύριο των ανέργων της χώρας μερικές ακόμη χιλιάδες οικογενειάρχες. Για πρώτη φορά απ’ το 1911, που καθιερώθηκε Συνταγματικά η μονιμότητα των Δημ. Υπαλλήλων, θα έχουμε οριζόντιες απολύσεις εκπαιδευτικών, υπαλλήλων ΟΤΑ, Σχολ. Φυλάκων και άλλων.
Ειδικά στους βουλευτές της συμπολίτευσης, υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχετε υπογράψει το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και τις συνεπαγόμενες απολύσεις άνω των 2500 ανθρώπων, κάνοντας την Ελλάδα την μόνη Ευρωπαϊκή χώρα χωρίς το εν λόγω πολιτιστικό και πνευματικό αγαθό. Οι πολίτες του Νομού μας θα σας θυμούνται σίγουρα και για καιρό.
Ετούτη λοιπόν την κρίσιμη στιγμή, στο μη παραπέρα που λέμε, σας καλούμε να τοποθετηθείτε άμεσα και δημόσια σχετικά με την στάση σας στην Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα κατά την ψήφιση του λεγόμενου «πολυνομοσχεδίου». Δηλώνουμε δε, ότι τουλάχιστον οι εκπαιδευτικοί του νομού, οι οικογένειες, οι μαθητές κι οι γονείς των μαθητών μας, θα βρεθούμε απέναντι σ’ όποιον υπερψηφίσει το επονείδιστο αυτό «κατασκεύασμα».

Κύριοι Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας.
            Ένας πόλεμος έχει ξεκινήσει. Απ’ την μια πλευρά βρίσκονται οι ξένοι τοκογλύφοι κι οι εγχώριοι υπάλληλοί τους κι απ’ την άλλη ο Ελληνικός λαός. Τα ψέματα τελείωσαν. Οι «επίκαιρες επερωτήσεις» στον τοπικό τύπο, τα τσουγκρίσματα αυγών το Πάσχα, οι κοπές πίτας και οι γλάστρες στα εγκαίνια καταστημάτων τελείωσαν Έχετε μια τελευταία  ευκαιρία να επιλέξετε: Μ’ αυτούς που σας έστειλαν να τους εκπροσωπείτε στη Βουλή ή με τους Τραπεζίτες της αλλοδαπής.
Περιμένουμε την τοποθέτησή σας. Στην πράξη κι όχι με λόγια

Οι  Εκπαιδευτικοί του Ν. Καρδίτσας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου