Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

http://xenesglosses.eu/2013/08/pasykaga-nea-erotimata-kai-apantisei/



Μετά από καταγραφή νέων ερωτημάτων αλλά και παλιών αναπάντητων, ο ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.
επικοινώνησε εκ νέου, σήμερα Πέμπτη 22-08-2013 και ώρα 17:00, με τους αρμόδιους, και έλαβε επακριβώς τις κάτωθι απαντήσεις:
  1. Τι θα γίνουν οι αιτήσεις εθελούσιας μετάταξης που εκκρεμούν με βάση την εγκύκλιο με αρ. πρωτ. 38784/Δ1/20-03-2013;
Απάντηση: Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Πιθανότατα να ενσωματωθούν με τις παρούσες, ακόμη δε γνωρίζουμε. Τη Δευτέρα, μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, θα επανεξεταστούν όλες οι εκκρεμότητες.
  1. 31-12-2015 λήγει το ΕΣΠΑ για τα δημοτικά σχολεία ΕΑΕΠ. Τι θα γίνει τότε για τους εκπαιδευτικούς που θα έχουν μεταταχθεί σε αυτά?
Απάντηση: Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Το ΕΣΠΑ αφορά χρηματοδότηση για την πρόσληψη αναπληρωτών. Εφόσον τα ΕΑΕΠ θα λειτουργούν πλέον με μόνιμο προσωπικό δε χρειάζεται η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ.
  1. Αν ένας συνάδελφος υποβάλλει αίτηση μετάταξης δηλώνοντας τις δύο περιοχές προτίμησής του αλλά με τα μόριά του δεν τις πιάσει, μπορεί το Υπουργείο με την ίδια αυτή αίτηση να τον στείλει σε οποιοδήποτε άλλο κενό πανελλαδικά;
Απάντηση: Δε γνωρίζουμε ακόμη τι θα αποφασισθεί τελικά. Όλα εξαρτώνται από τον αριθμό αιτήσεων και το ποσοστό κάλυψης των κενών.
  1. Γιατί οι αιτήσεις εθελούσιας μετάταξης αφορούσαν οργανικές θέσεις και μάλιστα συγκεκριμένα σχολεία ενώ αυτές της υποχρεωτικής μετάταξης όχι?
Απάντηση: Έχετε δίκιο, η ΥΑ δεν αναγράφει ότι αφορά οργανικές θέσεις. Θα το δούμε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η Δευτέρα είναι μια άλλη μέρα που θα επιτρέπει διορθωτικές παρεμβάσεις.

Το ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου

Δείτε το δελτίο τύπου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΣΥΚΑΓΑ – Δελτίο Τύπου με ερωτήσεις και απαντήσεις για τις μετατάξεις
ΟΛΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
Μετατάξεις εκπαιδευτικών όλη η πληροφόρηση εώς σήμερα (συνεχής ενημέρωση)
Διάδωσε το τώρα!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου