Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Πρόσκληση συνάντησης με τους Συλλόγους Γονέων και τα 15μελή την Κυριακή 15/6, στις 11.00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου


Ε΄ ΕΛΜΕ – Θ

Πρόσκληση συνάντησης με τους Συλλόγους Γονέων  και τα 15μελή την Κυριακή 15/6, στις 11.00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Η αποδόμηση της δημόσιας δωρεάν παιδεία ήδη προωθείται με ραγδαίους ρυθμούς με την  εφαρμογή αντιεκπαιδευτικών μέτρων. Σε εξέλιξη βρίσκεται άλλη μια αντιεκπαιδευτική επιλογή του υπουργείου, αυτή της εφαρμογής του νέου συστήματος εξετάσεων της Α΄ Λυκείου που θα επιφέρει και νέες αρνητικές συνέπειες στην παιδεία, τους μαθητές και τους γονείς. Η εκπαίδευση πλέον από κοινωνικό αγαθό γίνεται εμπόρευμα και θα σπουδάζει μόνο όποιος έχει χρήματα.
Οι εκπαιδευτικοί όλο το προηγούμενο διάστημα αγωνιστήκαμε για την κατάργηση του νέου εξεταστικού πλέγματος για του μαθητές. Σήμερα συνεχίζουμε να απαιτούμε τη μη εφαρμογή του μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις που καταθέτουμε.

Οργανώνουμε άμεσες κινητοποιήσεις από κοινού όλες οι ΕΛΜΕ: συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 16/6, συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 17/6 στο Άγαλμα Βενιζέλου, συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν οι μαθητές στις 25/6. Τον προγραμματισμό θέλουμε να τον συζητήσουμε μαζί σας και να τον οργανώσουμε από κοινού.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη συνάντηση - συζήτηση που οργανώνει η ΕΛΜΕ με τους Συλλόγους Γονέων, τους γονείς και τα 15μελή την Κυριακή 15/6, στις 11.00 π.μ., στο ισόγειο (φουαγιέ) του Πολιτιστικού Κέντρου ΕυόσμουΥ.Γ. Για ενημέρωση  στέλνουμε και την  πρόσφατη ανακοίνωση της ΟΛΜΕ που αφορά τις εξετάσεις.

                                                                                                 

 

                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου