Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ          


ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 3                                                        Καρδίτσα  16/ 06 / 2014


ΤΗΛ. : 244102619727646                                                           ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΜΟΥ- M.M.E.

FAX   : 2441026197                                                                     

 

           ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ      

Συνάδελφοι,

Η Περιφερειακή Δ/νση Eκπαίδευσης Θεσσαλίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Καρδίτσας οργανώνουν τα σεμινάρια επιμόρφωσης Διευθυντών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας, για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στην Καρδίτσα. 

Για άλλη μια φορά οι Περιφερειακοί Διευθυντές και Διευθυντές Εκπαίδευσης, τα στελέχη εκπαίδευσης, εναντιώνονται στις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, καλώντας τους Διευθυντές των Σχολείων  σε σεμινάρια, «στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης».

Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας επίμονα ζήτησε την αναβολή των σεμιναρίων, ώστε να μην γίνουν σε περίοδο εξετάσεων, αλλά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας απέρριψε το αίτημα της ΕΛΜΕ, αγνοώντας την αναστάτωση που φέρει στα σχολεία. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι για τις εξετάσεις της Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ, οι Διευθυντές θα πρέπει να παρευρίσκονται υποχρεωτικά στα σχολεία τους,  κάτι που ίσως δεν ενδιαφέρει τους  σχεδιαστές των σεμιναρίων. 

Τα σεμινάρια θα γίνουν στις 19, 23 και 25 Ιουνίου στις 9 το πρωί, στο 1ο  Γενικό Λύκειο Καρδίτσας. 

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας αποφάσισε να εμποδίσει την πραγματοποίηση των σεμιναρίων της ντροπής. Με βάση τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας ενεργοποιεί όλες τις απαραίτητες αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ακύρωση των σεμιναρίων αυτών .

Συνεπώς, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ μας ομόφωνα αποφάσισε τρίωρες στάσεις εργασίας για τις παραπάνω ημερομηνίες τις τρείς πρώτες ώρες, δηλαδή 8 έως 11 το πρωί και επιπλέον η  ΟΛΜΕ κηρύσσει συμπληρωματικές τρίωρες στάσεις 11 έως 2 το μεσημέρι, τις ίδιες ημέρες. Οι διπλές στάσεις εργασίας διευκολύνουν τους Διευθυντές των σχολείων να μην συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά. Η πρώτη τρίωρη στάση, 8-11 το πρωί, για όλες τις ημέρες των σεμιναρίων, απευθύνεται στους συναδέλφους που θα παραστούν έξω από τους χώρους υλοποίησης των σεμιναρίων. 

Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας καλεί: 

Όλους τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων να υλοποιήσουν την απόφαση της ΕΛΜΕ για στάσεις εργασίας και να μην παραστούν στα σεμινάρια αυτά. Αυτό πράττουν οι Διευθυντές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας σε όλη τη χώρα. 

Όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για την ακύρωση των σεμιναρίων, ιδιαίτερα την πρώτη μέρα, ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 8.00 πμ στο 1ο Γενικό Λύκειο. 

Όλοι μαζί ακυρώνουμε κάθε προσπάθεια  εφαρμογής της Αξιολόγησης.

Όλοι μαζί βάζουμε φραγμό στα καταστροφικά σχέδια για τη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου.          

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου