Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣχετικά με την εξ’ αποστάσεως επιμόρφωση για την αξιολόγηση και τη στάση των διευθυντών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/7/2014

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος Ν.Ηρακλείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την εξ’ αποστάσεως επιμόρφωση για την αξιολόγηση και τη στάση των διευθυντών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» χαιρετίζει τους/τις Διευθυντές/Διευθύντριες –μέλη του Συλλόγου μας– για την άρνηση τους να συμμετέχουν στην διαδικασία εξ’ αποστάσεως επιμόρφωσης για την αξιολόγηση.
Γι’ άλλη μια φορά το σύνολο των διευθυντών/ διευθυντριών αποφάσισαν να στρατευτούν με το σύνολο των εκπαιδευτικών, να γυρίσουν τις πλάτες τους σε μια διαδικασία παρωδία, να αντισταθούν για άλλη μια φορά, όπως το έπραξαν σε κάθε περίσταση όλη τη φετινή σχολική χρονιά. Οι Διευθυντές του Συλλόγου μας με αίσθημα συναδελφικότητας αποφάσισαν να αγνοήσουν την επιστολή του ΙΕΠ και να μην συμπληρώσουν τα ερωτηματολόγια της επιμόρφωσης.
Σε αυτή τη μάχη, σε αυτή την προσπάθεια κανένας συνάδελφος δεν πρέπει να βρεθεί μόνος του, προχωράμε όλοι μαζί στηρίζουμε τις συλλογικές μας αποφάσεις και δείχνουμε στην πολιτεία ότι το σχολείο της αγοράς που κάποιοι ονειρεύονται και το σχολείο του ανταγωνισμού δεν είναι το όνειρο της κοινωνίας μας. Δεν θα τους αφήσουμε να διαλύσουν τα σχολεία μας και το παιδαγωγικό-δημοκρατικό κλίμα που υπάρχει, υψώνουμε δυναμικά και μαζικά τοίχο αντίστασης απέναντι στα σχέδιά τους.
Αντιστεκόμαστε για να αλλάξουμε την ατζέντα της εκπαιδευτικής πολιτικής. Σήμερα έχουμε χρέος όσο ποτέ άλλοτε. Η τύχη της εκπαίδευσης και η κατεύθυνση της κοινωνίας μας είναι στα χέρια μας, να σταθούμε ως εκπαιδευτικοί στο ύψος των περιστάσεων και της ιστορικότητας των στιγμών. Όλοι μαζί, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!!!

 
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος N.Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου