Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Eνημέρωση από Ξάνθη.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Eνημέρωση από Ξάνθη.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

 

 

Αποστολή από κινητό Samsung

 

-------- Αρχικό μήνυμα --------

Από: PAPAIOANNOU ARIANA

Ημερομηνία:01/07/2014 00:10 (GMT+02:00)

Προς: auppe@googlegroups.com

Θέμα: RE: RE: Σχετ: ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

 


Σήμερα στην Ξάνθη, εγώ η ίδια κατέθεσα 22 αναφορές και κατατέθηκαν και άλλες 3-4 όπως έμαθα, αργότερα!
Όλη αυτή η διαδικασία ήταν πολύ συναδελφική, συντροφική και κυρίως συλλογική.
Ενημερωτικά σας λέω ότι κανείς μας δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, απλά δεν θέλουμε να υπηρετήσουμε την κ@λοαξιολόγησή τους και αντιδρούμε βήμα βήμα ακολουθώντας τις αποφάσεις της ΔΟΕ.
Θεωρώ ότι είναι λάθος στη φάση που ο αγώνας είναι στα χέρια των διευθυντών, να τους βάζουμε ..απέναντι. Και το είδα στις αντιδράσεις των περισσότερων όταν μάθαμε τη μοναδική απόφαση που πήρε η Συνέλευση... Και να σημειωθεί ότι εμείς οι διευθυντές στην Ξάνθη συμμετείχαμε κατά ομάδες μέχρι και την Πέμπτη 26/6 σε 48ωρες απεργίες σε ποσοστό 90%.
Υποκλίνομαι στους συναδέλφους που έχουν παραιτηθεί επιλέγοντας το δρόμο της αξιοπρέπειας, κάτι που κι εγώ σκέφτομαι να κάνω όταν θα εξαντλήσουμε όλους τους τρόπους εναντίωσης. Όμως στην απόφασή μου αυτή θέλω να είμαστε πολλοί μαζί και η αντίδραση να είναι συλλογική! Μόνο συλλογικά μπορούμε να διεκδικούμε προσμένοντας βέβαια την αλλαγή εξουσίας....
Και κλείνοντας θέλω για άλλη μια φορά να σας καταθέσω ότι αυτές τις μέρες πραγματικά ...συναντιόμαστε με συναδέλφους διευθυντές που μέχρι τώρα τους τοποθετούσαμε από την ...άλλη πλευρά. Και είναι αυτό που εμένα προσωπικά μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να μην το βάζω κάτω... τουλάχιστον μέχρι τώρα!

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου