Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


 

 

Με τη μόνη γλώσσα που ξέρει, αυτή της βίας και της καταστολής απάντησε και πάλι η κυβέρνηση νωρίς χθες το πρωί στη διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων σε διαθεσιμότητα – μεταξύ αυτών και από την Καρδίτσα- έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με αφορμή τη συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την Τρόικα. Βία που άσκησε και αργότερα στο Σύνταγμα εναντίον των εργαζομένων που είχαν συγκεντρωθεί διεκδικώντας πίσω τη ζωή τους. Βία που γνωρίσαμε και πρόσφατα στην πόλη μας κατά την επίσκεψη του Υπουργού των απολύσεων για την κοπή της πίτας της τοπικής ΝΔ. Βία που άσκησε στον Πυργετό και στη Νίκαια και συνεχίζει να ασκεί για να φιμώσει τους αγώνες.

 Χημικά, ξύλο, επικίνδυνη σωματική βία από τα ΜΑΤ του Δένδια, προσαγωγές στην Ασφάλεια κάθε φορά που υψώνεται φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στις απάνθρωπες και βίαιες πολιτικές που γεννούν την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση του λαού.

Το Τμήμα Παιδείας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας καταδικάζει την τρομοκρατία και την καταστολή που εφαρμόζει η κυβέρνηση και καταγγέλλει την αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών. Καταγγέλλουμε την προσαγωγή  17 εκπαιδευτικών ανάμεσα στους οποίους ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης αλλά και η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καρδίτσας Διονυσία Ματιάτου στη ΓΑΔΑ.

Πρόκειται για μια κυβέρνηση της ντροπής που καταρρέει και προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία, στηριζόμενη στη βία και την τρομοκρατία. Οι τέσσερις κυβερνητικοί βουλευτές του νομού μας καθώς και οι υποψήφιοι της ΝΔ για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έσπευσαν, πρόσφατα, να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στον υπουργό των απολύσεων και της διάλυσης των δημοσίων δομών στήριξης της κοινωνίας, Κ. Μητσοτάκη. Ο λαός σύντομα θα τους κρίνει με την ψήφο του.

 

 

Τμήμα Παιδείας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

28-02-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου