Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ


   Ο.Λ.Μ.Ε.

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255

FAX: 210 33 11 338

www.olme.gr

e-mail:olme@otenet.gr
                                                Αθήνα, 12/5/2014





ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ



            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ δεν αποδέχεται τις απολύσεις εκπαιδευτικών. Για εμάς, για όλο τον κλάδο μας, τους θεωρούμε όλους συναδέλφους μας.

            Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την επαναπρόσληψη ΟΛΩΝ και την επαναλειτουργία όλων των τομέων και των ειδικοτήτων της ΤΕΕ που καταργήθηκαν.

            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε πρακτικά μέτρα στήριξης των εκπαιδευτικών που απολύονται από τη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης.

            Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, αποφάσισε τη δημιουργία ειδικού ταμείου αλληλεγγύης για την οικονομική στήριξη των συναδέλφων μας που απολύονται. Η οικονομική καμπάνια θα διαρκέσει για ένα εξάμηνο και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβρη του 2014.

            Ξεκινάμε οικονομική καμπάνια σε όλα τα σχολεία. Κάθε εκπαιδευτικός καλείται να συνεισφέρει δύο (2) ευρώ το μήνα. Σε κάθε σχολείο ορίζεται από την ΕΛΜΕ ένας εκπαιδευτικός υπεύθυνος για να συλλέγει τα χρήματα από την 1η έως την 5η κάθε μήνα. Καταθέτει τα χρήματα στο σχετικό λογαριασμό αλληλεγγύης της ΟΛΜΕ. Η απόδειξη κατάθεσης τοιχοκολλείται στον Σύλλογο Διδασκόντων και στέλνεται στην ΕΛΜΕ.



            Ο λογαριασμός αλληλεγγύης είναι: 114-00-2002-005940  ALPHA BANK.
Καλούμε τις ΕΛΜΕ να ξεκινήσουν την καμπάνια οικονομικής στήριξης  από τον Μάιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου