Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πάγωμα μέχρι το 2014-15 η βαθμολογική εξέλιξη.


"Στον πάγο" μπαίνουν για τα επόμενα δύο έτη οι προαγωγές των δημοσίων υπαλλήλων, με αποτέλεσμα να μην εισπράξουν και τις αντίστοιχες μισθολογικές αυξήσεις που προβλέπονται λόγω της μετάβασης από κάποιον βαθμό σε ανώτερο. Χωρίς και το πριμ αποδοτικότητας που προβλέπει το νέο μισθολόγιο θα μείνουν οι υπάλληλοι έως το 2015.
 
Το νέο σύστημα αξιολόγησης με την καθιέρωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων για τους δημοσίους υπαλλήλους, βάσει των οποίων θα γίνονται οι προαγωγές, αλλά και για τις οργανικές μονάδες του Δημοσίου περιλαμβάνεται στο προεδρικό διάταγμα που παρουσιάστηκε χθες από την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και έπειτα από διαβούλευση μιας εβδομάδας θα αποσταλεί προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ωστόσο η έναρξη εφαρμογής του συστήματος τοποθετείται στις αρχές του 2013 και με δεδομένο ότι προβλέπεται η αξιολόγηση να είναι ετήσια, τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2014, οπότε και θα δοθεί το "πράσινο φως" για προαγωγές.

2 σχόλια:

  1. Ως γνήσιοι εργατοπατέρες, για ακόμη μία φορά δεν κάνετε τίποτε άλλο, εκτός, από απλές διαπιστώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν εργατοπατέρες,εσένα γνήσιο τέκνο της οργής σε δεχόμαστε στην ομάδα μας, να προτείνεις μεθόδους ρήξης, τις οποίες σαν στοργικοί γονείς που είμαστε σου υποσχόμαστε να τις εκτελέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή