Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!!

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ΣΥΡΙΖΑ με καναλάρχες, Μπόμπολα και ΔΟΛ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε ραδιοφωνική του δήλωση ενέτεινε την επίθεση που ξεκίνησε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, ο οποίος μέσα από πρόσφατο twit του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε Μπόμπολα, Mega και ΔΟΛ ότι πλέον θα λογοδοτήσουν για τις άδειες εκπομπής τηλεοπτικού σήματος που έχουν πάρει.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε, "Νομίζω ότι τα λέει όλα αυτό το tweet. Η ελληνική πολιτική ζωή έχει σφραγιστεί από σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα σε μεγαλοκατασκευαστές και οικονομικά συμφέροντα, σε μεγαλοκαναλάρχες και πολιτικές ηγεσίες".

Και συνέχισε, κάνοντας την δήλωση "βόμβα", "Αυτοί ήταν που τις τελευταίες δεκαετίες καναλαρχούσανε, αυτοί είναι οι οποίοι ουσιαστικά κυβερνούσαν σ' αυτό τον τόπο", για να συνεχίσει λέγοντας:
"Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα το οποίο κανείς δεν το ανέδειξε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, είναι το θέμα της κατοχής των δημόσιων συχνοτήτων που εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Είναι δημόσιες αυτές οι συχνότητες, δεν είναι ιδιοκτησίας τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου