Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σχόλια από το alfavita για τις μεταθέσεις

Αντιγράφω σχόλια από το alfavita για τις μεταθέσεις
Στην  δευτεροβάθμια της φετινής χρονιάς.

Προσδοκώντας και ελπίζοντας ότι, οι συνάδελφοι δεν θα αποτανθούν στα βουλευτικά γραφεία είτε για απόσπαση, είτε για μη εγγραφή τους στις λίστες των υποχρεωτικών μεταθέσεων,αλλά δρώντας συλλογικά και ενωμένοι να αντισταθούμε μέσα από τα όργανά μας,για να αποτρέψουμε και να καταργήσουμε τα παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα της δουλοπρεπούς συγκυβέρνησης.Να βάλλουμε επιτέλους, ένα τέλος στην λογική της ανάθεσης και της ανθρωποφαγίας. Να είμαστε συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι  πολίτες, πολύ περισσότερο δε, ΔΑΣΚΑΛΟΙ.   

Μεσσηνία

Υποβλήθηκε από Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 13/06/2013 - 12:08.
21 Φιλόλογοι και 7 Μαθηματικοί για Μεσσηνία ακόμα και με 30 μόρια από τα πιο δυσπρόσιτα μέρη όπως Δ' Δωδεκανήσου κλπ. ;;
Έχεις δεί κάπου τον πίνακα των κενών και πλεονασμάτων της Μεσσηνίας (γιατί στην ιστοσελίδα τους δεν βρήκα κάτι) και αν ναι δείξτο εδώ γιατί αν όντως έχει μηδέν κενά μιλάμε για σκανδαλάρα 1ου μεγέθους.

Και στη Φθιώτιδα
Και στη Φθιώτιδα 11 Μαθηματικοί χωρίς κανένα κενό !!! . Μπράβο Σταικούρα ...

Μας δουλεύουν ρεεεε!
Τελικά πέρυσι έκαναν καθόλου μάθημα στη Μεσσηνία ή υπήρξε τόσο μεγάλο κύμα συνταξιοδοτήσεων;;
Μεταθέσεις για γέλια και για κλάματα

Υποβλήθηκε από Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 14/06/2013 - 02:57.
κανείς δε μπορεί να μας απαγορεύσει το δικαίωμα στην απεργία! Αν τους αρέσει! Όλοι μαζί συσπειρωμένοι σε απεργίες διαρκείας! Θα φάνε καλά από του χρόνου!!! Μετέθεσαν μόνο σε νομούς απ'τους οποίους κατάγονται οι πολιτικάντηδες! Άντε γεια! Να απαιτήσουμε απ' τους κατά τόπους διευθυντές εκπαίδευσης γραπτές εξηγήσεις, αλλιώς, όλοι στο Συμβούλιο Επικρατείας! Αν η κυβέρνηση δε λέει να πέσει, θα τη ρίξουμε εμείς! Αν θέλουν να καταστρέψουν τη δημόσια Παιδεία και τους καθηγητές της, θα περάσουν πρώτα πάνω απ' τα πτώματά μας!

Αυτό κι αν είναι από τα ΑΓΡΑΦΑ
Απο τη μια το survey του Υπουργείου βγάζει υπεράριθμο ΠΕ 17.03 , από την άλλη έγιναν τρεις μεταθέσεις .
Πως είναι δυνατόν;
Αυτό και αν είναι από τ΄ Αγραφα (συνήθεις φράση στο Ν. Καρδίτσας όταν ακούει κάποιος κάτι παράξενο)
Και πιστέψτε με, οι πίνακες δεν ήταν λάθος, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι, εάν κάποιος "ποντικός" την τελευταία στιγμή, πείραξε το πρόγραμμα .
Δεν μπορεί, έξι μεταθέσεις έγιναν στη ηπειρωτική Ελλάδα, τρεις απο αυτές στην Καρδίτσα;
Παράξενο, πολύ παράξενο, μα πάρα πολύ παράξενο...

Κάντε κάτι

Το γεγονός ότι οι φετινές μεταθέσεις ήταν ένα σκάνδαλο και πάλι ήταν αναμενόμενο. ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε. Είναι ευκαιρία εσείς οι αιρετοί να τους ξεφτιλίσετε αλλά μιλήστε με στοιχεία! Να αναρτηθούν τα κενά και σε ποιο σχολείο είναι ανα νομό ΤΩΡΑ.

Αυτά είναι κόλπα

Χα,χα δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εντελώς κυνικά και απροκάλυπτα δηλώνουν ότι όποιος δεν έχει εντοπιότητα στη Μεσσηνία ("καραβύσμα") δεν βλέπει μετάθεση στον αιώνα τον άπαντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου