Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ


ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   


ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 3

FAX : 24410 26197

ΤΗΛ. : 2441026197 – 27646                                                              ΠΡΟΣ: Σχολεία Ν. Καρδίτσας

                                                                                      ΚΟΙΝ: Μ.Μ.Ε.

 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

 

Στη χθεσινή (10/9) σύσκεψη στο Παυσίλυπο, παρουσία του ΔΣ της ΕΛΜΕ και δεκάδων εκπαιδευτικών αποφασίστηκαν οι παρακάτω παρεμβάσεις- δράσεις.:

 

1.      Τετάρτη 11/9 στις 9.30π.μ. παρέμβαση στον επίσημο αγιασμό στο 6ο Γυμνάσιο Καρδίτσας (απέναντι από το Κολυμβητήριο) με πανό παρουσία και των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

2.      Τετάρτη 11/9 στις 7μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία τραπεζάκι με υλικά της απεργίας –μικροφωνική και μοίρασμα των κειμένων της ΟΛΜΕ προς μαθητές και γονείς.

3.      Πέμπτη 12/9 σύσκεψη στις 7μ.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου ΓΕΛ όπου καλούνται σύλλογοι γονέων- 15μελή μαθητών, σωματεία εργαζομένων, αγροτών, εμπόρων κλπ για ενημέρωση για τους στόχους της απεργίας μας και συναπόφαση κοινών δράσεων.

4.      Παρασκευή 13/9 στις 7μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία προβολή βίντεο, τραπεζάκι με υλικά της απεργίας –μικροφωνική και μοίρασμα των κειμένων της ΟΛΜΕ προς μαθητές και γονείς.

 Η παρουσία κάθε συναδέλφου είναι απαραίτητη για να έχουν επιτυχία οι παρεμβάσεις αυτές.

          Τέλος το σημαντικότερο. Το τριήμερο Τετάρτη- Πέμπτη -Παρασκευή οι απεργιακές επιτροπές θα επισκεφθούν σχολεία του νομού για συζήτηση με τους συναδέλφους ώστε να πεισθούν όλοι οι συνάδελφοι για τη συμμετοχή τους στον μεγάλο απεργιακό αγώνα που ξεκινάμε.

ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ  Α

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ -ΑΓΩΝΑΣ -ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ


ΑΠΕΡΓΙΑ


 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Απεργιακές Επιτροπές Καθηγητών

 

Καρδίτσα   11/ 09 / 2013

ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   


ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 3

FAX : 24410 26197

ΤΗΛ. : 2441026197 – 27646              ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ

                                                 

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ»

Οι εκπαιδευτικοί ξεκινάμε ένα μεγάλο απεργιακό αγώνα από 16/9 διεκδικώντας σταθερή και μόνιμη εργασία κόντρα στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις και δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους τους μαθητές ενάντια στο ταξικό σχολείο της αμάθειας της φτηνής κατάρτισης και μαθητείας.

 

Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους συλλόγους γονέων και κάθε σωματείο και σύλλογο σε σύσκεψη, την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο του 1ου Γενικού Λύκειου Καρδίτσας (απέναντι από το Παυσίλυπο)  στις 7.00 το βράδυ, ώστε να συναποφασίσουμε κοινές πρωτοβουλίες για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα στην ΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ –ΥΓΕΙΑ.

 

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

                                                                       

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου