Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»


Ο "Οδυσσέας" χρειάζεται και οικονομική υποστήριξη πέρα από την αλληλεγγύη μας. Η Ε΄ ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης έχει πάρει απόφαση για στήριξη 300 ευρώ και συμμετοχή στον αγώνα των συναδέλφων.

 

Στις 10:11 μ.μ. Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014, ο/η Antonis Gazakis <gazakas1@gmail.com> έγραψε:

Σας αποστέλλω το Δελτίο Τύπου για τη Συνέντευξη τύπου του "Οδυσσέα" -προωθήστε κατά βούληση σε μέσα και δημοσιογράφους (το έχω κάνει ήδη σε κάποιους, αλλά μια επανάληψη δεν βλάπτει). Είναι πολύ σημαντική η παρουσία κάποιου ή κάποιων από τη συλλογικότητά σας στη συνέντευξη τύπου και ακόμη πιο σημαντική η μαζική παρουσία στη διαμαρτυρία στην Α' ΔΟΥ που θα ακολουθήσει!

ΥΓ, Το κείμενο του ψηφίσματος μπορείτε να το βρείτε επικαιροποιημένο με τις υπογραφές που προστίθενται εδώ: http://sxoleioodysseas.weebly.com/3/post/2014/01/1.html Αν υπάρχουν και άλλες υπογραφές, ενημερώστε με για να τις συμπεριλάβω!


 

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Odisseas <odisseasmet@yahoo.com>
Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου 2014 - 7:11 μ.μ.
Θέμα: 4/2, Συνέντευξη τύπου του Σχολείου Αλληλεγγύης "Οδυσσέας" για τις πρόσφατες διώξεις εναντίον του
Προς: "gazakas1@gmail.com" <gazakas1@gmail.com>


ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΔΡΑ: ΑΙΣΩΠΟΥ 24 -Τ.Κ. 54627


 

                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 28/01/2014

Το Σχολείο Αλληλεγγύης "Οδυσσέας" και οι φορείς, συλλογικότητες και οργανώσεις που το στηρίζουν, σας καλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 το πρωί, στα γραφεία του σχολείου (Αισώπου 24, στο κτίριο του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ όπου στεγάζεται και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης) με θέμα τις πρόσφατες διώξεις που αντιμετωπίζει ο "Οδυσσέας." 

 

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν μέλη και μαθητές του "Οδυσσέα", καθώς και εκπρόσωποι των φορέων που τον στηρίζουν.

 

Θα ακολουθήσει μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Α΄ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης (Ταντάλου 30).

 

Για το ΔΣ του "Οδυσσέα"

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Αντώνης Γαζάκης

 

Τον "Οδυσσέα" στηρίζουν μέχρι στιγμής οι παρακάτω:

«Αλληλεγγύη για όλους», «Ανοιχτή Πόλη» -δημοτική παράταξη Δ. Θεσσαλονίκης, ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης, «Αντιγόνη - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία», Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Αντιφασιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης (ΑΣΑ), ΑΡΣΙΣ, Δήμος Θεσσαλονίκης, Δημοτική παράταξη Δ. Θέρμης “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ”, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, «Δράση για την Άγρια Ζωή», "Εκτός Τάξης" - ομάδα μαθημάτων Στεκιού Μεταναστών, Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Ένωση εκπαιδευτικών της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, Ένωση μεταναστών από τη Σενεγάλη και άλλες αφρικανικές χώρες, “Θεσσαλονίκη Πράσινη Πόλη” Δημοτική παράταξη Δ. Θεσσαλονίκης, Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» (ΚΑΡ), Κοινωνικό Εργαστήρι, Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, Κοινωνικό Κέντρο/Στέκι Μεταναστών, Κουζίνα Αλληλεγγύης Κοινωνικού Κέντρου/Στεκιού Μεταναστών, Moment Drama, NAFTHANazi-Free Thessaloniki Assembly, ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, “Ξεκίνημα” - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση, Ομάδα νομικών για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων προσφύγων και μεταναστών, “Οικόπολις” - μια παράλληλη πόλη, "Πολύδρομο", Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών «Μητέρα Τερέζα», SYMβIOSIS




--
And in the end
The love you take
Is equal to the love you make.
--
http://antifasepelmeth.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου