Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τρέξε, Ανδρέα (Λοβέρδο), τρέξε…




3-10-2014

 

                          Τρέξε, Ανδρέα (Λοβέρδο), τρέξε…

 

Η αναμενόμενη επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας στο Νομό Καρδίτσας εξελίχθηκε σε ένα απίστευτο φιάσκο, που περιείχε στοιχεία από καταδρομικές στρατιωτικές ασκήσεις, ποδοσφαιρικές ντρίπλες, αλλά και παιδικά παιχνίδια όπως: «κρυφτό», «κυνηγητό» και «κλέφτες-αστυνόμοι».

ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Απέφυγε, την τελευταία στιγμή, τη συνάντησή του με τους διοικούντες την εκπαίδευση, τα ΜΜΕ, με τους διαμαρτυρόμενους ( απολυμένους και μη ) εκπαιδευτικούς, αλλά και τους απολυμένους σχολικούς φύλακες που τον περίμεναν.

Ο Υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας από τους πιο συνεπείς και κυνικούς υποστηρικτές του νεοφιλελεύθερου δόγματος και των μνημονίων. Φυσικά και μπορεί να επισκέπτεται οποιοδήποτε σχολείο της χώρας θέλει, όποτε αυτός θέλει και χωρίς να ενημερώνει κανένα. Αλλά το να ανακοινώνει μόνος του ότι θα επισκεφτεί κάποια σχολεία για να πάει σε κάποια άλλα, δείχνει τον πανικό των κυβερνούντων αλλά και την κοινωνική απονομιμοποίηση που έχει αυτή η κυβέρνηση.

ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ.

Ως Υπουργός Υγείας είχε δώσει στη δημοσιότητα τις οροθετικές ιερόδουλες για να τις διαπομπεύσει και επί των ημερών του είχε ξεκινήσει η μνημονιακή διάλυση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. Ως Υπουργός Παιδείας παίζει «επικοινωνιακά παιχνίδια» με καθημερινές δηλώσεις που αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό από τα καυτά προβλήματα της εκπαίδευσης.

ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ο  πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει και τα μέλη της προσπαθούν να σώσουν τον εαυτό τους, με όποιο τρόπο μπορούν. Ο φόβος που προσπαθούν να διασπείρουν έχει κυριεύσει τους ίδιους. Η οργή των Ελλήνων ξεχειλίζει, καθώς βλέπουν ότι η μοναδική ελπίδα επιβίωσης προϋποθέτει την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ
ΑΝΘΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Τμήμα Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου